ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ

Το  πανελλήνιο πρόγραμμα Μαθητικής Φιλαναγνωσίας είναι ένα παιχνίδι, μια δραστηριότητα που απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις των παιδιών και τα οδηγεί στη χαρά και την απόλαυση. Τα παιδιά καλούνται να διαβάσουν συγκεκριμένο αριθμό βιβλίων  τα οποία εντάσσονται σε μια  θεματική ενότητα και να επεξεργαστούν θέματα σχετικά με τα βιβλία που διάβασαν. Τα βιβλία στα οποία διαγωνίστηκαν, την περασμένη σχολική χρονιά,  ανήκαν στη  θεματική ενότητα «1922-2022: 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή». 

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη έγινε η απονομή των βραβείων του 24ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου -ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2022. 

Τέσσερις μαθητές της περσινής  Δ΄ τάξης  διαγωνίστηκαν ομαδικά και  οδήγησαν το σχολείο μας  στην 3η θέση πανελλαδικά!

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά: Γεωργίου Γιώργο, Καπρινιώτη Χριστίνα, Κοντολέων Δημήτρη και Ματάτη Κωνσταντίνο καθώς και  στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου στο χώρο του σχολείου μας  βιβλιοδρόμοι από τα δημοτικά σχολεία  της Κω θα πάρουν μέρος στις Βιβλιοδρομίες 2023.

Καλή επιτυχία παιδιά!!!

You May Also Like