Προσωπικό

Διευθυντής

Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου

     Γεννήθηκε στη Κω το 1969. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά . Από το 1999 υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης της Κω, στο οποίο ήταν υποδιευθυντής μέχρι την προηγούμενη σχολική περίοδο. To 2005 με δική του πρωτοβουλία συστήνει τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω και μέχρι σήμερα συμμετέχει ενεργά στη λειτουργία του συλλόγου, που διατηρεί τμήμα ποδοσφαίρου και τμήμα βόλεϊ, στο οποίο είναι προπονητής. Ολοκλήρωσε την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση στο νησί της Κω και φοίτησε στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 1993 με ειδικότητα στο βόλεϊ. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες σαν χόμπι, ενώ καλλιεργεί το άθλημα του Μπιτς βόλεϊ στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου της Κω, τις οποίες συντηρεί στον ελεύθερο χρόνο του.

        

Υποδιευθυντής Α

Ζωή Μονάκη

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το έτος 1966, με καταγωγή από την Χαλκιδική. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου.  Από το 1990 έως το 1996 υπηρέτησε ως αναπληρώτρια δασκάλα σε διάφορα σχολεία της Κω. Από το έτος 1996 έως σήμερα (με εξαίρεση το διδακτικό έτος 2011-2012 όπου μετατέθηκε με απόσπαση σε σχολείο της Αθήνας) υπηρετεί ως μόνιμη δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κω, στο οποίο τελεί και χρέη Υποδιευθύντριας τα τελευταία χρόνια. Της αρέσει πολύ η ζωγραφική και η κεραμική και έχει λάβει μέρος σε διάφορα σεμινάρια και εκθέσεις Συλλόγων της Κω.  Είναι μέλος της χορωδίας των Εκπαιδευτικών Κω. Στον ελεύθερο χρόνο της έχει ως χόμπι τους περίπατους στην ύπαιθρο και την ποδηλασία.

Υποδιευθυντής Β

Τσιμούρτου Αλίκη

Γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στην Αθήνα . Αποφοίτησε από την Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία Αθηνών .Έχει τρία παιδιά και από το 1991 ζει στην Κω. Από το 1992 εργάζεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κω, όπου τελεί και χρέη υποδιευθύντριας από το 2021.Της αρέσει  η ζωγραφική, η μουσική και ο χορός, όπου ασχολείται και στον ελεύθερο χρόνο της μετέχοντας σε διάφορους συλλόγους. Είναι μέλος της χορωδίας των Εκπαιδευτικών Κω.

Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας

Σέβη Μπίλλη

Υπεύθυνη τμήματος Α1

Δανάη Περρή

Υπεύθυνη τμήματος Α2

Αλίκη Τσιμούρτου

Υπεύθυνη τμήματος Β1

Λίνα Φαβάτση

Υπεύθυνη τμήματος Β2

Πέτρος Σίσκος

Υπεύθυνος τμήματος Γ1

Σταυρούλα Παπαηλία

Υπεύθυνη τμήματος Γ2

Ζωή Μονάκη

Υπεύθυνη τμήματος Δ1

Άννα Ακριτίδου

Υπεύθυνη τμήματος Δ2

Χρύσα Χατζηγιακουμή

Υπεύθυνη τμήματος Δ3

Κατερίνα Αρχοντάκη

Υπεύθυνη τμήματος Ε1

Τσαμπίκα Παπαμανώλη

Υπεύθυνη τμήματος Ε2

Σοφία Οικονόμου

Υπεύθυνη τμήματος

ΣΤ1

Σμαράγδα Χατζηπαναγιώτου

Υπεύθυνη τμήματος ΣΤ2

Χριστίνα Λιβυδίκου

Υπεύθυνη τμήματος ΣΤ3

Εύα Τσαπάκη

Υπεύθυνη τμήματος ένταξης 1

Παρασκευή Καραγεώργου

Υπεύθυνη τμήματος ένταξης 2

Υπεύθυνη τάξης υποδοχής