Υποδομή

Αίθουσες Διδασκαλίας

Η συνεργασία Διεύθυνσης & Εκπαιδευτικών του σχολείου με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων πέτυχε να υλοποιήσει ένα μεγαλόπνοο και καινοτόμο στόχο όπως είναι η αγορά, τοποθέτηση και χρήση Η/Υ και projector σε κάθε μια από τις 15 αίθουσες διδασκαλίας. Έτσι, στις 17-1-2014 ολοκληρώθηκε η προσπάθεια που άρχισε τον Μάιο του 2010 και εγκαινίασε μια νέα εποχή για το σχολείο μας.

 

Με ευγενική δε χορηγία του κυρίου Γιάννη Σταματιάδη τοποθετήθηκαν στο σχολείο μας 35 ανεμιστήρες οροφής, για να προφέρουν ανακούφιση από τη θερμική καταπόνηση των παιδιών.

 

Εργαστήριο Πληροφορικής

Στο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί αίθουσα πληροφορικής εξοπλισμένη με 10 σταθερούς σταθμούς εργασίας και 1 ερμάριο με 7 φορητούς που συνθέτουν ένα χωριστό εργαστήριο που μπορεί να μεταφερθεί και σε αίθουσα διδασκαλίας. Επιπλέον για τις ανάγκες των μαθημάτων διατίθενται περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτής, σκάνερ και βιντεοπροβολέας.

 

Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών

Στο σχολείο μας υπάρχει και λειτουργεί εργαστήριο φυσικών επιστημών με όργανα φυσικής και χημείας που εξυπηρετεί τα μαθήματα των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων. Εξυπηρετεί όμως και ανάγκες μαθημάτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς εκπαιδευτικοί της το επισκέπτονται και δανείζονται υλικό για τις ανάγκες των μαθημάτων τους.

 

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Το σχολείο μας διαθέτει ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα γήπεδο βόλεϊ στον αύλιο χώρο του, καθώς και σκάμμα αλμάτων. Διαθέτει ακόμα και αυτοστηριζόμενους στηλοβάτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα γήπεδο βόλεϊ ακόμα, αλλά και για το αγώνισμα της αντιπτέρισης.

Βιβλιοθήκη

Η σχολική βιβλιοθήκη, απαραίτητο συμπλήρωμα κάθε σχολικής μονάδας, οργανώθηκε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του εκπαιδευτικού δυναμικού της.Τα βιβλία προέρχονται από αγορές και από δωρεές οργανισμών, φορέων, ιδιωτών καθώς και από αποστολές του Υπουργείου Παιδείας.