Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Το σχολείο μας στον ποδηλατικό γύρο στην πόλη της Κω

Η Πλατεία Ελευθερίας πλημμύρισε από μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων της πόλης της Κω, προκειμένου να λάβουν μέρος στον ποδηλατικό Γύρο της πόλης που διοργάνωσε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κω υπό την Αιγίδα της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ΚΩ και του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ.
Το σχολείο μας συμμετείχε με αντιπροσωπεία μαθητών από την Ε’ τάξη προκειμένου να τιμήσει το γειτονικό Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΜΕΑ και την ημέρα των ατόμων με αναπηρία.
Όλα τα παιδιά χάρηκαν με την συμμετοχή τους και δήλωσαν με την μεγάλη παρουσία τους την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τα παιδιά μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Η νεολαία της Κω απέδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής της, κάνοντας όλους τους πολίτες που βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας να αισθανθούν περήφανοι για την νέα γενιά της Κω.
Τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, ο  Δήμαρχος Κω κύριος Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κυρία Σέβη Βλάχου, η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ΚΩ κυρία Διονύσια Τελλή, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΚΩ κύριος Κώστας Ζαχαρός και οι Διαχρονικοί Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ και Φαναρτζής Ιμπραήμ.

You May Also Like